
SEYDİKEMERSPOR MİLAS’I 3 GOLLE GEÇTİ
SEYDİKEMERSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ
SEYDİKEMERSPOR MİLAS’I 3 GOLLE GEÇTİ
Muğla Süper Amatör Ligi Play-Off karşılaşmasında sahasında Milas Belediye Milasspor’u konuk eden Seydikemerspor, rakibini 3-0 mağlup ederek altın değerinde bir galibiyete imza attı. Bordo-mavili ekip aldığı bu önemli galibiyetle puanını 8’e yükselterek grup liderliğine yerleşti.
Seydikemer Mehmet Günay Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ilçe protokolü ve futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Mücadeleyi Seydikemer Kaymakamı Mustafa Dilekli, Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Turgut Beder, Seydikemerspor yöneticileri, mahalle muhtarları ve yaklaşık 1.500 civarında taraftar tribünden takip etti.
Maça etkili başlayan Seydikemerspor, taraftarının da büyük desteğini arkasına alarak sahada üstün bir oyun sergiledi. Bordo-mavili ekibe galibiyeti getiren goller Serdar Vefa Yeşil, Sergen Turbalıoğlu ve Umut Ezgin Esen’in ayağından geldi.
Karşılaşmanın ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar galibiyeti birlikte kutladı. Tribünlerde oluşan coşku, Seydikemerspor’un Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda moral kaynağı oldu.
Maç sonrası değerlendirmede bulunan Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli, alınan galibiyetten dolayı takımı tebrik ederek,“Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyorum. Sahada ortaya koydukları mücadele ve azim bizleri gururlandırdı. Önümüzde iki müsabaka kaldı. Bu müsabakaları da kazanmak istiyoruz. Seydikemerspor bu şehrin takımıdır ve daha üst liglerde mücadele etmeyi fazlasıyla hak ediyor. Taraftarımızın desteğiyle hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig’e ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Bu önemli galibiyetle moral bulan Seydikemerspor, Play-Off mücadelesinde liderliğini sürdürerek BAL Ligi hedefi doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Okunma Sayısı: 22



