Hüseyin Çiçek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


REKTÖR ÇİÇEK'TEN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen ''Karbon Yakma Yağ Yak' Bisiklet Yürüyüşü" etkinliğine katılan MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Fethiye'de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ''Karbon Yakma Yağ Yak' Bisiklet Yürüyüşü" etkinliği düzenlendi. Seydikemer Belediyesi'nin de desteklediği etkinliğe; Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu (ASMK) Müdürü ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fahri Yiğit, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, akademisyenler ve bisiklet severler katıldı.

Fethiye İşletme Fakültesi'nde düzenlenen kahvaltı programına katılan Başkan Otgöz’e   verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketini Rektör Prof. Dr. Hüseyin Çiçek'in elinden alan Başkan Otgöz, temiz bir çevre ve dünya için bisiklet sürmenin öneminden bahsetti. İnsan sağlığı için de büyük önem taşıyan bisiklet sürmenin yaygınlaşması gerektiğini kaydetti.

Etkinliğe katılan yüzlerce spor sever ve öğrenciler program sonunda müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı.


Okunma Sayısı: 1381