‘Karagöz ile Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ adlı tiyatro oyunları, yoğun ilgi görüyor.


BAŞKAN OTGÖZ, ÖĞRENCİLER İLE TİYATRO İZLEDİ

Seydikemer Belediyesi’nin katkılarıyla öğrencilerin izlemesi için düzenlenen ‘Karagöz ile Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ adlı tiyatro oyunları, yoğun ilgi görüyor. Seydikemer Belediyesi toplantı salonunda sahnelenen ‘Karagöz ile Hacivat’ oyununu öğrenciler Başkan Yakup Otgöz ve Kaymakam Yıldız Büyüker ile birlikte izledi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün öğrencilere hediyesi olan ‘Karagöz İle Hacivat’ ve ‘Arkadaşım Ben Geldim’ oyunları öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Tiyatro oyununu izleyen çocuklar hem öğreniyor hem de eğleniyor. Belediye toplantı salonunda Saat 10.00'da izleyicilerle buluşan Geleneksel Türk Tiyatrosu ‘Karagöz İle Hacivat’ tiyatro oyununa Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

‘Karagöz ile Hacivat’ oyunu öncesi konuşma yapan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker: “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Hacivat ve  Karagöz’ün hikâyelerini biliyoruz. Bugün burada bende ilk defa izliyorum. Onlarda çok heyecanlılar. Çok sık görülen şeyler değil. Belediyemizin sayesinde çocuklarımız burada bir araya geldiler” dedi.

Başkan Yakup Otgöz’ün her zaman kendilerine destek verdiğinin altını çizen tiyatro ve sinema oyuncusu Gülnihal Demir; “Ben de çok mutluyum. Sayın belediye başkanımız Yakup Otgöz kardeşim her zaman bize destek olmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakam Hanım Yıldız Büyüker’e de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Seydikemer’de çeşitli etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Otgöz; “Sanatçı dostlarımız bu etkinliği ilçemizde yapmak istedikleri zaman bizler çok sevindik. Öğrencilerimiz böyle etkinlikleri çok sık göremiyorlar. Seydikemer Belediyesi olarak ilçemizde bu tarz etkinlikler yapmaya gayret göstereceğiz. Tiyatro oyununu bugün belediye toplantı salonunda devam ettiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz inşallah bu etkinlikleri çok sevecek, arkasından da biz devam ettireceğiz. Herkesi saygı ile selamlıyorum ve tekrar hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Geleneksel Türk Tiyatrosu Karagöz ile Hacivat sinema ve tiyatro oyuncusu Gülnihal Demir, Zafer Kaya ve Nuri Yiğit tarafından sahnelendi. 


Okunma Sayısı: 544