BAŞKAN AKDENİZLİ, ALAÇAT'TA OYUNU KULLANDI

BAŞKAN AKDENİZLİ OYUNU KULLANDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, ALAÇAT'TA OYUNU KULLANDI
Seydikemer Belediye Başkanı  B. Önder Akdenizli, Alaçat Şehit Er Adem Şimşek Ortaokulunda oyunu kullandı.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullandı. Oy kullanmaya eşi Sema Akdenizli ile gelen Başkan Önder Akdenizli, ilk olarak oy işlemlerinin gerçekleştiği salonları ziyaret ederek sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
Daha sonra oy kullanacağı 1003 numaralı salona geçen Başkan Akdenizli oyunu kullandı.
Oy kullanma işleminin ardından kısa bir açıklama yapan Başkan Akdenizli; "Cumhurbaşkanlığı Seçimi  ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyumuzu kullandık. Demokratik bir seçim oluyor. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun" dedi.