Seydikemer Belediyesinden Okul Birincilerine Bilgisayar

2016-2017 eğitim öğretim yılında Seydikemer de 24 ortaokulda ortaöğretime Yerleşme Esas Puanlarına göre birinci olan öğrencilere Seydikemer Belediyesi tarafından 26 adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Barbaros Kızılışık, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Daire Müdürleri, Öğrenci velileri ve Öğrenciler katıldı.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San açılış konuşması yaparak Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başta olmak üzere eğitime destek olan herkese teşekkür etti.

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San konuşmasında: Akademik başarının artırılması için ilçemizde eğitim hareketi başlatılmış, bu bağlamda ilçemizdeki bütün okullarda çok yönlü çalışmalar yapılmış ve bu çalışmalarla her yıl hem ilçe bazında hem de bireysel bazda başarı artmış ve puan ortalamaları yükselmiştir. Okul yatırımlarında ve okulların tamamlanıp ihtiyaçların karşılanmasında, okul bahçelerinin güzelleştirilmesinde, halı saha ve oyun parkları yapımında, okulların donatımlarının tedarikinde, öğrencilere yapılan yardımlarda ve eğitim camiasına destekleri için hem bir öğretmen, hem de eğitim gönüllüsü ve eğitim sevdalısı olan Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Yakup OTGÖZ’e ve personeline eğitim camiası adına şükranlarımı sunuyorum,dedi.

Başkan Otgöz''Eğitime verdiğimiz destek devam edecek''

Programda Konuşan Başkan Otgöz'' Eğitimi her zaman destekledik ve destek olmaya da devam edeceğiz,dedi.

Başkan Otgöz: Milli eğitimin bazı yetişemediği yerde o eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Yani geleceğimiz bizim çocuklarımızın gençlerimizin elinde. Biz bunun bilincindeyiz ona göre hareket ediyoruz. Bugüne kadar ne gerektiyse yaptık, bu saatten sonrada  Allah izin verirse biz okullarımıza eğitim öğretim için gerekli yardımı yapacağız. Çocuklarımız hedeflerini büyük tutmalı. Bu kadar öğrencinin okullarında sınıflarında birinci olmaları bizi son derece mutlu ediyor. Birinci olan öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyorum,dedi.

Öğrenciler adına konuşma Yapan okul birincilerinden İrem Mutaf yaptığı konuşmasın da: Bu başarıyı elde edebilmek için sistemli çalıştım. Beni bu süreçte destekleyen başta aileme,öğretmenlerime,okul idarecilerine ve destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Aynı zaman da benim ve buradaki arkadaşlarımın başarısını ödüllendiren  Seydikemer Belediye Başkanı Sayın Yakup Otgöz'e teşekkür ederim. Tüm arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar dilerim,dedi.

Ödül töreninden sonra programa katılan konuklar, Öğrenciler ve Veliler hep birlikte okul önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

2017-07-13