Seydikemer Belediyesinden 3 Bin Kişiye Aşure

Seydikemer Belediyesi mübarek Muharrem ayında geleneksel hale getirdiği aşure dağıtımına bu yılda devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekipleri Muharrem ayı nedeniyle 3 bin kişilik aşure hazırladı. Belediyemizce düzenlenen aşure programına Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ,MHP İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı ve  Kurum Müdürlerinin yanı sıra Seydikemer Halkı katıldı. Başkan Otgöz tarafından Vatandaşlara ikram edilen 3 Bin kişilik aşure kısa zamanda tüketildi. Vatandaşların ikramlarını rahat bir şekilde yemeleri için Sandalye ve masaların konulduğu aşure programı Seydikemer Müftüsü Zekeriya Bülbül tarafında duası yapılarak son buldu.

Başkan Otgöz “Kültürümüzde Önemli bir yeri olan Muharrem ayının gelişiyle birlikte her yıl halkımıza aşure dağıtıyoruz. Çok şükür ki bu senede hayrımızı gerçekleştirdik. Bilindiği üzere Muharrem ayının 10. Gününde peygamberimizin bolluk ve bereketinden bizlere de nasip etsin. Birlik ve beraberlik ve dirliğimizi daim kılsın. Muharrem ayının tüm islam alemine ve hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

2017-10-13