Nevzat Bakır'cı Parkımız Baştan Aşağı Yenilendi

Seydikemer Belediyesinin ilçe genelindeki tüm park ve bahçeler de kapsamlı bir bakım-onarım çalışması başlattı. Oyun parkı ve fitnes aletlerinden duvar boyama gibi bir çok çalışmanın yürütüldüğü parklar rengârenk görüntüsüyle göz dolduruyor.

Seydikemer Belediyesi park ve bahçe müdürlüğü ekipleri Seydikemer in seki mahallesinde bulunan Nevzat Bakırcı parkının bakım ve onarım çalışmasını tamamladı. Ekipler oyun parkın dan, fitnes aletlerinden, çöp kovalarından, banklardan, alanın duvarlarının boyanmasından , basket potasının boyanmasın dan ve bir çok alanda kapsamlı bir çalışma yürüttü. Seki sakinlerinin park ve bahçelerinin yenilenmesin den duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.Park ve Bahçe müdürlüğü ekipleri ayrıca park kenarlarında büyüyen yabani otların temizliği ile ağaçlık alanların temizliği ile de yakından ilgileniyor.

2017-07-27