İmara Açılan Yollar Kilitli Parkeye Hazırlanıyor

Seydikemer Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri Gerişburnu mahallesinde imara açılan yolların, kilitli parke hazırlık çalışmaları devam ediyor.

İlçemizin hızla büyüyen yerleşim alanlarından birisi olan Gerişburnu Mahallesinde Fen İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından yolun zemini parke taşlarının döşenebilmesi için hazır hale getiriliyor. Son zamanlarda hem Seydikemer merkezde hem de merkeze bağlı mahallelerde çalışma yapan ekiplerimiz kilitli parke öncesi hazırlık çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz “Mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarlarının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda Seydikemerimiz de yapılmayan yol kalmayacak. Bizler hizmet için geldik hizmet için varız” dedi. Yolların parke döşenmesinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri ise Seydikemer Belediye Başkanı ‘Yakup Otgöz ‘ e teşekkür ettiler.

Seydikemer Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan kilitli parke hazırlık çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

2017-08-18