İftardan Sahura, Bir Ömürlük, Kadir Gecesine Yüzlerce Kişi Katıldı

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Müftülüğünün birlikte organize ettiği Seccadeni Alda Gel, Kadir Gecesi İhya Programına yoğun katılım olurken; vatandaşlar, salavatlar eşliğinde sahaya getirilen Sakal-ı Şerifi görebilmenin derin huzurunu yaşadılar.

Düzenlenen iftar yemeğine beklenenin de üzerinde bir katılım olurken, iftar için hazırlanmış 2 bin 500 kişilik masa ve sandalyeler dolunca vatandaşlardan bazıları çimenler üzerinde piknik havasında iftar açtı. İftar programına Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'te katılarak vatandaşlarla bir bir tokalaştı.

İftar yemeğinin ardından sahada akşam namazı kılındıktan sonra Seydikemer İlçe Müftüsü Zekeriya Bülbül yaptığı konuşmada:  ''Seydikemer'in abiliğini herkes takdir etmeli dedi.

Seydikemer İlçe Müftüsü Zekeriya Bülbül'' her yıl seki çayırında düzenlenen bu programı bu yıl Seydikemer'de yapma kararı aldık. Bazı arkadaşlar neden merkeze aldınız diye sordular. Seki bu mevsimde soğuk olur. Soğuk olduğu için çocuklarınız sıkıntı yaşayabilirler. En önemlisi burası merkezimiz. Seydikemer 65 mahalle ve tüm mahalleler Seydikemer'e bağlı. Seydikemer'in ilçe merkezi ve abi olduğunu göstermeliyiz. Hiç bir yere söz  vermeyin. İnşallah seneye bu sahayı dolduracağız. Şimdiden tüm seydikemerlileri davet ediyorum. İlçe Müftüsü olarak siz değerli seydikemerlilerden rica ediyorum bizleri her zaman arayın ve vaaz vermemiz konusunda bizlerden istekte bulunun. Sizlerin istediği yere istediği zaman gelip seve seve vaaz vermeye ekibimizle hazırız''dedi.

Program sonrasında kuranı kerim okuyan misafirlere Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı  Kadir Gecesi Programına Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, Seydikemer İlçe Müftüsü Zekeriya Bülbül ve Vaizler,Seydikemer  Belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DSC_0022_kucuk

DSC_0103_kucuk