Belediyemizin Araç Filosu Daha da Güçlendi

Seydikemer Belediyesi araç filosunu dahada güçlendirerek, alınan iki  kamyon ve bir binek araç için kurban kesimini gerçekleştirdi.

Seydikemer belediyesinin iş ve hizmet alanlarının, dağlık olması ve ağır çalışma koşulları nedeniyle belediyemiz iş ve hizmet kalitesini daha da artırmak için 6*4 çift çeker özellikli 2 adet damperli kamyon ve 1 adet binek araç, belediye araç filosuna kazandırıldı

Seydikemer belediyesi tarafından alınan 2 kamyon ve 1 binek araçtan oluşan araçların hizmete alımı dolasıyla bugün Seydikemer Belediyesi garajında kurban kesimi yapıldı.

Belediye garajında, çamur, kar, dik rampa arazi şartlarında daha verimli olan 6*4 çift çeker  kamyon ve 1 binek araç için kesilen büyük baş kurban kesimine Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş ve Belediye personelleri katıldı.

İlçe  imamı Yasin Tekirci'nin duası ve tekbirleri eşliğinde kurban  kesilerek, akan kanın, yeni araçlara sürülmesi kaza ve belaların defedilmesi temennisinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Yakup Otgöz" Seydikemer ilçesinin dağınık, zor coğrafisine uygun 6*4 çift çeker 2 adet kamyon ve 1 adet binek aracı belediyemizin  araç filosuna kazandırdık.  Seydikemer'e hayırlı uğurlu olsun" dedi.

2017-08-03