Başkan Otgöz Şampiyonları Altın'la Ödüllendirdi

Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemer güreşçilerini Başkan Otgöz Altın’la ödüllendirdi.

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde 18’inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşlerde Seydikemer güreşçileri üç boyda birincilik aldı.

Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında Karatepe Stadı’nda yapılan ve 72’si başpehlivan yaklaşık 1050 güreşçinin katıldığı, 2 gün süren güreşlerde Seydikemerli güreşçilerimiz 3 boyda 1. Olarak takım halinde de şampiyon oldu.
Yağlı güreşlerde üç boyda birincilik alan Seydikemerli güreşçiler Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret ederek Başkan Otgöz’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Birincilik elde eden güreşçilerle sohbet eden Başkan Otgöz’’ İnşallah sizler daha güzel başarılar elde edeceksiniz. Seydikemer’i en iyi şekilde temsil ederek kazanmış olduğunuz güreşlerden dolayı sizleri tebrik ediyorum’’ dedi.

2017-05-03