Başkan Otgöz' den Zabıtaya Teşekkür..

Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, Seydikemer Belediyesinde kutlandı.

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Ayat ve zabıta personeli ile birlikte Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtının önüne Çelenk koyma merasimini gerçekleştirdi. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi Zabıta Haftası dolayısı ile Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü mekânında ziyaret etti. Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Otgöz” Belediyemizin en önemli birimlerinden olan Zabıta ekiplerimiz gece gündüz demeden ilçemiz için önemli görevleri yerine getiriyorlar.Mesai gözetmeksizin çalışan tüm arkadaşlarımızın 191 yıllık bu büyük teşkilatın Zabıta Haftasını kutluyorum, tüm Zabıta personelimizin bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum” dedi.

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Ayat ise Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Zabıta Müdürlüğü personelleri olarak bize göstermiş olduğunuz büyük destekten ve bize olan güveninizden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemizi en iyi şekilde güler yüzlü bir hizmetle temsil etmeye çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

2017-09-08