Başkan Otgöz Çalışmaları Yerinde İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yol yapım çalışmaları kapsamında ilçe merkez Gerişburnu mahallesinde yapımı süren parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş ile Gerişburnu mahallesinde yapımı süren parke taşı döşeme çalışmalarını denetleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, işçilere kolaylıklar dileyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Plan ve programlar doğrultusunda ilçe merkezi ve mahallelerinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Otgöz” Şuan merkez mahallemiz olan Gerişburnundayız.  Gerişburnunda büyük sıkıntılar vardı.Allahın izniyle bunuda çözeceğiz. Şuan 35 bin metrekare parke veriyoruz buraya. Yapımına başlandı büyük kısmını da yaptık. Biz imar yollarını açacağız vatandaşı rahat ettireceğiz tozdan çamurdan bu vatandaşı kurtaracağız. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bu işin  hepsi hemen olmuyor zamanla oluyor.65 tane mahallemiz var hepsi hizmet bekliyor hepsine de elimizden gelen yardımı yapacağız her tarafta hizmet yapmaya biz devam edeceğiz yaptığımız yollar Gerişburnu mahallemize hayırlı olsun İnş  geriside gelecek” dedi.

Mahallelerinde 35 bin metrekare parke yapılmasından memnuniyet duyan mahalle muhtarı Ramazan Küçükekiz “Yolları yapmaya başladık. Tabi sıkıntımız büyük. Çalışacağız yapacağız bu yolları tek tek Allah izin verirse aşacağız. İmar olduğu için imarları yerleri aşmak çok zor. Vatandaşlar hepsi sıkıntılı ama Başkanımızdan Allah razı olsun gereken 35 bin metrekare ihalesini yaptırdık halende yaptırmaya devam edeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğümüze Belediye Başkanımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sıkıntıları giderecğiz.Bizim vatandaşımız köylümüz mahallelilerimiz rahat olsun biz gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Arkadaşlarımızda mahallemize yardımcı oluyo.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yollarının yapılmasına sevinen mahalle sakinleri “Yollarımız yapıldığı için çok memnunuz. Allah razı olsun belediye başkanımızdan yönetimlerimizden fen işlerimizden şu anda istediğimiz hizmeti vermektedir başkanımız. Yollarımızdan memnunuz elektriğimiz eksikti trafolarımız takıldı şimdi dört dörtlük. Allah razı olsun. Herkese teşekkürlerimi sunarım. Daha önce bu mahallelerimiz tozdan geçilmiyordu şimdi ise parke yapılıyor her türlü hizmetten memnunuz” dedi.

2017-08-24