Asırlardır Hizmet Görmeyen Girdev Yaylasında Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden  devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan Seydikemer Belediyesi vatandaşların yaşam standartlarının  yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Seydikemer Belediyesinin yayla girdev mahallesinde 3 hafta önce başlattığı 20 km lik stabilize yol çalışmasına son hızla devam eden ekipler aynı zamanda ’da bakım ve  onarım çalışması ’da yapıyor. Mahallelerinde yapılan stabilize yol  çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri başkan Otgöz’e  teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde çalışmaları bitecek olmasından dolayı mutluluğunu ifade eden Kadıköy mahallesinden emekli Muammer Yeşil ”Buralara asırlardır  hizmet gelmiyordu.Seydikemer Belediyesi ,yıllardır hizmet bekleyen yollarımızın bakımını yapıyolar”dedi.

Seydikemer Belediyesi Başkan vekili Harun Büyükaydın ve Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak çalışmaları bizzat yerinde takip etti.Fen işleri Müdürlüğü ekipleri stabilize yol ve bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2017-07-07