29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı..

Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Seydikemer Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu, Başkanımız Yakup Otgöz, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Törende anıta Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz çelenklerini sundu. Çelenk sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu makamında, Başkan Otgöz’le birlikte tebrikleri kabul etti.

29 Ekim 2017 tarihinde Seydikemer kapalı spor salonunda yapılan törenle kutlamalar devam etti. Cumhuriyetimizin 94.yılı kutlamalarımız öğrencilerin tertiplediği etkinlikler, halk oyunları, şiir dinletisi gibi gösterilerle devam etti.

2017-10-30